Jag har numera enklare att hålla rent hemma

God eftermiddag, god eftermiddag. Vill ni veta vad jag tycker är riktigt tråkigt? Att städa, och låt mig inte ens börja prata om hur mycket jag ogillar fönsterputsning. Hur som helst så ska inte det här inlägget handla om hur mycket jag ogillar att städa utan det skall handla om hur mycket jag gillar företaget Göteborgs Resurs AB som har hjälpt mig med städning.

Jag har länge bara struntat i att städa och levt i min skit, vilket inget är ett större problem eftersom jag länge bott själv. Fram tills för några veckor sedan har jag bott själv i min lägenhet men jag har numera fått lära mig att städa undan på grund av att jag för några veckor sedan hämtade min valp. Innan jag hämtade min valp var jag tvungen att storstäda för att få ordning i lägenheten men eftersom jag tycker det är så jobbigt med städning valde jag anlita ett företag som kunde erbjuda tjänster inom städ i Kungsbacka. De hjälpte mig med en storstädning av lägenheten som var väldigt grundlig och effektiv, jag är verkligen så tacksam för den hjälpen jag fick. Tack vare deras jobb blev det lättare för mig att därifrån hålla ordning, det är ju lättare för mig att städa bort lite i taget från ett rent hem än att storstäda ett helt hushåll. Jag har efter deras besök lite bättre koll på grejerna och jag kan hålla det rent omkring mig och min valp för bådas bästa. Om det skulle behövas, vilket det troligtvis lär göra, kommer jag anlita det här företaget igen för hjälp inom städ i Kungsbacka.