M.E.S Sverige

Hej på er igen alla mina fina och härliga läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt härlig vecka såhär långt, och även att ni ser fram emot vad resten av denna vecka har att erbjuda er. Dagens inlägg kommer att handla om det här med att hitta en bra flyttfirma i Linköping med omnejd, då detta är ett ämne som dyker upp allt oftare i kommentarerna här på min blogg. Jag vet att ni är en hel del som har haft problem med att hitta bra företag inom flytt och jag vill såklart göra mitt bästa för att kunna hjälpa er så många som möjligt. M.E.S Sverige heter det företag som jag och min man valde att vända oss till för inte så länge sedan, när vi behövde hjälp med vår flytt. Vi flyttade ju nämligen för lite mindre än en månad sedan, och då kände vi att behövde professionell hjälp. Vi flyttade nämligen till hus från lägenhet, och det blev en hel del grejer att flytta. Jag, som är gravid, får inte bära tunga grejer. Min sambo har även han problem med att lyfta, på grund av hans dåliga rygg. Med tanke på detta kändes det som ett självklart val att vända oss till just M.E.S Sverige.

M.E.S Sverige är ett företag som arbetar mycket med kundservice, vilket är någonting som jag värderar otroligt högt hos företag, oavsett arbetsområde. Jag kände mig tack vare detta väldigt trygg och säker i mitt val av företag, vilket kändes skönt. De visade sig även vara riktigt kunniga inom sitt yrke, vilket såklart är det viktigaste, vi är så nöjda med den hjälp som vi fick utav M.E.S Sverige, och därför vill jag tipsa er läsare som befinner er i Haninge, Huddinge, Botkyrka, Linköping, Norrköping, Solna, Södertälje, Tyresö eller Täby med omnejder att vända er till dem.